Cautare

10528 de rezultate pentru "urmarit international prins la cluj in 11 06 2007" (3.89 secunde)
La data de 23 octombrie 2011, politisti din cadrul Sectiei 17 l-au prins in flagrant pe Sos. ... Mihai in stare de libertate.
Ucigasul preotului din Focsani a fost prins Barbatul are 30 de ani. Agresorul s-a apropiat de preot, cerandu-i sa-i explice cateva citate din Biblie si l-a injunghiat Ucigasul preotului din Focsani a fost prins in apartamentul sau, potrivit presedintelui CJ Vrancea, Marian Oprisan.
Fostul realizator TV Malonga Parfait, in prezent inspector la Primaria Capitalei, a fost retinut de politistii din Arges pentru trafic de droguri.
Vlad Manolache) Intr-un interviu acordat ziarului "ring", europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare, dezvaluie adevarata imagine facuta de politicienii romani la Bruxelles, legaturile sale cu Securitatea si "blestemul juratului pe Biblie" al presedintelui Romaniei. Va ganditi, pentru viitor, sa mai candidati la functia de sef al statului?
Allen Hynek, a fost profesor de astronomie la Ohio State University, iar mai tarziu, presedinte al departamentului de astronomie de la Universitatea Northwestern. Intre 1948 si 1969, el a servit drept consultant astronomic al US Air Force, mai ales in cadrul proiectului Blue Book.
Pe 25 octombrie 2017, un obiect straniu a fost vazut - in plina zi - zburand in mijlocul traficului greu al coridoarelor aeriene din nord-vestul Statelor Unite, deasupra statului Oregon. Nu raspundea la apelurile radio. ... Si a fost tot timpul la limita vizibilitatii cu ochiul liber.
Arbitrul craiovean de box Iulian Caramida se mandreste ca a fost inspector de ring la meciul sustinut de Lucian Bute vara trecuta la Bucuresti, contra francezului Mendy.
Actrita si bloggerita faimoasa, Laura Cosoi, a acceptat o noua provocare profesionala si a decis sa debuteze in dublajul de film, odata cu interpretarea personajului Harley Quinn din versiunea in limba romana a animatiei LEGO Batman: ... Filmul va putea fi urmarit din 10 februarie, in cinematografele din toata tara.
Prezenta pe scena a trupei cunoscutului manelist Dan Bursuc, Kana Jambe, a starnit un val de nemultumiri, exprimate pe rețelele de socializare de oameni care au fost in sala sau care au urmarit evenimentul la televizor.
Liderii organizatiilor locale ale PSD din Cluj care au obtinut rezultate slabe la alegerile europene risca sa fie pedepsiti. Pedepsele pot sa mearga pana la retragerea sprijinului politic si inlocuirea unor viceprimari si consilieri locali, a declarat presedintele PSD Cluj, Valentin Cuibus.
Primarul municipiului Cluj-Napoca a primit nota 4,89 din partea clujenilor in cadrul actiunii “Da-i nota primarului“, initiata de PSD Cluj.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
Neurochirurgul Horatiu Ioani revenit in Romania dupa 7 ani in Anglia:
Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, nu-si pune problema preluarii vreunui portofoliu in Guvernul Tariceanu, urmand sa se ocupe mai departe de problemele judetului Cluj. "Raman consecvent pozitiei mele si vreau sa-mi duc mandatul de presedinte al Consiliului Judetean Cluj pana la capat.
PSD se afla in pragul sciziunii, dupa ce 43 de membri ai Comitetului Executiv al PSD Cluj au anuntat ieri ca intentioneaza sa demisioneze din partid, in urma atacurilor lui Marian Vanghelie si a pasivitatii de care a dat dovada Mircea Geoana in acest context.
Senatorul Vasile Dancu a fost ales, marti dupa-amiaza, in functia de presedinte al PSD Cluj. Cei 185 de delegati prezenti la Conferinta judeteana extraordinara i-au acordat lui Dancu, demisionar din functia de vicepresedinte la nivel national, unanimitate de voturi.
Senatorul Vasile Dancu a fost ales, marti dupa-amiaza, in functia de presedinte al PSD Cluj. Cei 185 de delegati prezenti la Conferinta judeteana extraordinara i-au acordat lui Dancu, demisionar din functia de vicepresedinte la nivel national, unanimitate de voturi.
Asezat pe pozitia de forta a celei mai puternice organizatii din tara, PSD Constanta cere nu mai putin de trei ministere in viitorul guvern social-democrat.
Daca, in urma cu zece zile, decizia de a dizolva filialele PSD care obtinusera un procentaj de sub 20% la alegeri era contestata in principal de organizatiile judetene din Ardeal, Biroul Permanent National (BPN) al PSD a pus capat tensiunilor, stabilind coordonatorii pentru filialele in reorganizare.
Deputatul PDL Petru Calian a acuzat PNL, UDMR si PSD ca au trasarat colegiile uninominale A®n judetul Cluj, astfel A®ncat cele trei partide sa iasa avantajate.
google-analytics.com